PODRAVKE U PARIZU Martina i Ivana idu na svjetsko prvenstvo frizera

Martina Gregur, licencirana međunarodna sutkinja, i ove će godine ocjenjivati najbolje frizure, dok će se za sam vrh u struci boriti Molvarka Ivana Vincek


Autor: podravski.hr — 14.09.2017. / 14:38 Stil

PARIZ – Dvije podravske dame, jedna u ulozi „stroge“ međunarodne sutkinje, a druga maštovite natjecateljice, predstavljat će naš kraj na najvećem svjetskom okupljanju frizera i kozmetičara u Parizu (17. i 18. rujna).
Martina Gregur, licencirana međunarodna sutkinja, i ove će godine ocjenjivati najbolje frizure, dok će se za sam vrh u struci boriti Molvarka Ivana Vincek. Ona je jedna od 15 natjecateljica koje dolaze iz Hrvatske, a nastup je izborila trećim mjestom na državnom prvenstvu u travnju ove godine.
No, Ivana je za svjetsko prvenstvo, kako doznajemo, pripremila potpuno novu kreaciju. Od ideje do realizacije trebala su tri mjeseca intenzivnog rada. Kreacija je inspirirana morskim motivima. Uoči puta u Pariz rekla je:
– Čast mi je da svojim angažmanom mogu sebe, odnosno svoj rad, ali i državu prezentirati na svjetskoj razini. Ujedno zahvaljujem na razumijevanju i financijskoj podršci Općini Molve, Županiji, Savezu frizera Hrvatske, Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije, Udruženju obrtnika Đurđevac i Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, te ostalim sponzorima – zahvalila je Ivana. (ib)
Foto: Privatni arhiv

Koprivničanka Martina Gregur (desno) s kolegicom Lidijom Štokić, sutkinjom iz Zagreba