PODRAVSKA JADIKOVKA Stjepan: Sestre mi nisu dale novac od osiguranja nakon smrti majke

Ja nisam željela u tome sudjelovati, to je problem između Stjepana i Katarine i to je sve što mogu komentirati – kazala je Stjepanova druga sestra Marija


Autor: podravski.hr — 13.09.2017. / 13:05 Aktualno

Stjepan Klasan iz Novigrada Podravskog požalio se na svoje sestre Mariju i Katarinu koje mu, kako kaže, ne žele dati novac koje su dobile od osiguravajuće kuće zbog pogibije njihove majke 1994. godine.
– Nakon pogibije majke imali smo pravo dobiti novac od osiguranja, no ja taj novac do danas nisam vidio. Majka je živjela s jednom od sestara u Zagorju kada je poginula i one su na sebe preuzele brigu oko toga svega s novcem, a nakon toga niti riječi mi više nisu rekle za taj novac. Prošlo je 23 godine, one su novac sigurno dobile, a od mene to skrivaju – kazao je Stjepan i dodao da se smatra prevarenim, jer je ipak trećina tog novca pripadala njemu.
– Od šogora iz Zagorja sam saznao da je novac isplaćen, no zašto moje sestre nisu o tome mene obavijestile, ne znam. Uzele su novac za sebe, ili barem jedna od njih, a meni nije ostalo ništa – objasnio je Stjepan.
Kako kaže, star je i ne želi se s obitelji povlačiti po sudovima, vjerojatno je to već i zastarjelo, ali boli ga to što su sestre tako postupile.
S druge pak strane, njegova sestra Marija koja živi u Novigradu Podravskom kaže kako ona također nije dobila nikakav novac, no da joj to nije niti važno.
– Ne znam što se s tim novcem dogodilo, nikad nisam pitala za njega, a ako ga je i sestra Katarina dobila, trebala je barem dio dati bratu Stjepanu. Ja nisam željela u tome sudjelovati, to je problem između Stjepana i Katarine i to je sve što mogu komentirati – kazala je Stjepanova sestra Marija, dok je druga sestra Katarina kratko poručila da nema komentara u vezi cijelog slučaja. (sm)
Foto: Sonja Markić