PODRAVSKA LJEPOTICA Ivana Šignjar ide na finale izbora za Miss Hrvatske u Biograd na Moru

Zajedno s 18 kandidatkinja Ivana je prošla edukacije od mentora za kategorije sport, multimedija, top-model, intervju i talent


Autor: podravski.hr — 12.09.2017. / 13:39 Stil

Ivana Šignjar, miss Koprivničko-križevačke županije

VINKOVCI, VIRJE – Ivana Šignjar (19) iz Šemovaca pokraj Virja, aktualna misica naše županije, odradila je u Vinkovcima sedmodnevne pripreme za izbor za Miss Hrvatske.
Zajedno s 18 kandidatkinja Ivana je prošla edukacije od mentora za kategorije sport, multimedija, top-model, intervju i talent.
Svaki njen nastup se bodovao, a kako je prošla pripreme, saznat će u finalnom izboru 26. rujna u Biogradu na Moru gdje će na osnovu tih rezultata u igri za laskavu titulu ostati najboljih deset kandidatkinja.

Ivana Šignjar – missica naše županije


Kao svoj talent Ivana je istaknula sviranje cimbula, a u Vinkovcima je predstavila i narodnu nošnju naše županije. Inače, Ivanin dečko Tomislav Zvonar vrstan je cimbulaš pa je zahvaljujući njemu naučila svirati tradicijski podravski instrument.
– Ivana je zadovoljna onim što je pokazala u Vinkovcima i za nju je sam uspjeh plasman u finalni izbor. To je jedno novo veliko iskustvo i na prvom joj je mjestu druženje s ostalim kandidatkinjama s kojima se vrlo brzo sprijateljila – kaže Ivica Šignjar, Ivanin otac. (db)
Foto: Dubravko Vutuc