Podravski donosi: „Trenutak moje nepažnje uzrokovao je požar!“

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U požaru koji je u utorak oko 18 sati izbio u kući obitelji Krapec u predjelu Sekilji u Kozarevcu, naselju na području općine Kloštar Podravski, izgorjeli su hodnik i špajza.

Požar je izbio na stepenicama u prizemlju kuće nakon što je Matija u lopati nosio žar da naloži peć u potkrovlju kuće. Komadić žara pao je na stepenice koje su se potom zapalile. Srećom, Matija je na vrijeme uočio vatru te uz pomoć prijatelja koji mu je priskočio u pomoć spriječio širenje požara po cijeloj kući.

– Trenutak moje nepažnje uzrokovao je požar. Dosad mi se nikad nije dogodilo da mi padne žar, a nažalost nisam primijetio da je jedan komadić završio na stepenicama. Do dolaska vatrogasaca uspio sam s prijateljem ugasiti požar pa oni nisu imali puno posla – priča nam Matija Krapec.

Točna materijalna šteta bit će poznata tek nakon obnove hodnika i špajze. Prema prvim procjenama majstora, obnova će koštati minimalno 50.000 kuna.

– Svi zidovi u hodniku i špajzi su oštećeni pa će troškovi obnove biti visoki. Najvažnije je da se nikome ništa nije dogodilo i da na kraju ipak nismo ostali bez krova nad glavom – kaže Matija Krapec.

foto Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI