Podravski list doznaje sve o incidentu na otvorenju luksuzne vile na Kalniku!

Nedavno otvorenje turističkog bisera na Kalniku, Vile Florek i Florica, umjesto po lijepom, ostat će zapamćeno po izuzetno ružnim scenama nesvakidašnjeg sukoba zbog kojeg je morala intervenirati policija. U glavnim ulogama bili su Saša Višak, javnosti poznatiji kao najbolji hrvatski orač i višestruki županijski i državni prvak i susjeda Vile Florek i Florica koja se žalila na buku u gluho doba noći.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Kako su potvrdili iz policije ne otkrivajući identitet sudionika izgreda, oko 4.30 sati u noći morali su intervenirati zbog remećenja javnog reda i mira. Kako su naveli, muškarac (39), koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,72 promila, i žena (53) koja je napuhala 1,67 promila, međusobno su se vrijeđali pogrdnim riječima nakon čega je muškarac rukom udario ženu koja je pala na tlo te ju je udario po tijelu.

Saša Višak

– Žena je zadobila vidljive ozljede te je zatražila liječničku pomoć. Muškarac je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Protiv oboje sudionika podnesen je optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu – priopćila je Dijana Žagar, glasnogovornica PU koprivničko-križevačke.

Tragom policijskog izvješća, provjerili smo obje strane priče. Najprije smo na Kalniku posjetili ženu koja je sudjelovala u sukobu, a koja je s nama pristala razgovarati ako joj ne otkrijemo identitet.

– Kod susjeda je bila fešta do četiri ujutro, bučili su cijelo vrijeme, ja sam najprije otvorila prozor i zamolila da prestanu, a inače je tamo stalno buka. Kad sam upozorila, počeli su vrijeđati i ja sam zvala policiju, ne da prijavim, nego da se stišaju jer nisam mogla spavati. Susjed je bio u dvorištu i ja sam došla do njega da razgovaramo i da riješimo nakon što je policija otišla. Na to je došao jedan od gostiju koji je počeo psovati i vukao je susjeda od mene da ne razgovara, a onda i nasrnuo na mene, lupio me šakom, ja sam pala i da nije bilo susjeda i njegove supruge koji su me maknuli od njega, ne znam što bi bilo. Inače je već napadao i mog sina i muža, ali ga se u selu boje i nitko ništa ne govori – rekla je 53-godišnjakinja koja je podnijela prijavu.

FOTO: Facebook

Optuženi 39-godišnjak, a riječ je o poznatom oraču i poljoprivredniku Saši Višku koji je pristao na objavljivanje identiteta i najavio privatnu tužbu protiv žene s kojom se sukobio, ispričao je ponešto drugačiju stranu priče. Tvrdi kako je ona sve inicirala i kako stalno ima problema s policijom. Rekao je kako je inače uvijek poznat po dobrim stvarima, a sada se o njemu svašta piše da nitko ne pita ni uzrok ni posljedicu svega.

– Sve je jasno ako je ujutro imala skoro 1,7 promila alkohola. Cijelu je noć zvala policiju i maltretirala nas, valjda jer su svi bili pozvani osim nje. Svi znaju da, kad je pijana, muči cijelo selo, a policija je kod nje najmanje dvaput mjesečno. Tu kod nas se stalno nešto razvija i događa i vjerojatno im to smeta. Vikala je ujutro u četiri da ne može spavati, a imala je toliko alkohola, ne znam što je onda dotad radila. Došla je u dvorište i još sam ja krenuo maknuti vlasnika jer znam da nema smisla raspravljati s njom. Ona je tada krenula na mene, podrapala mi košulju i ja sam je gurnuo od sebe, a ona je pala – rekao je Saša koji je predstavljao Hrvatsku na nekoliko svjetskih natjecanja u oranju.

Nastavio je priču i rekao kako su je, nakon što je pala, maknuli iz dvorišta i kako je sada ispao nasilnik, a da je ona prva nasrnula. Rekao je i kako je tada već bilo mirno, ugašena glazba te se nekoliko ljudi družilo nakon otvorenja, no ona nije dala mira.

– Policija je dolazila triput jer ih je stalno zvala i umjesto da su joj odmah prvi puta dali puhati i odveli je, ništa se nije napravilo i na kraju je došlo do toga. Normalno da sam i ja popio i imao alkohola u krvi jer je bila fešta, a mene su nakon svega odveli u postaju, bio sam tamo 12 sati. Ono što je najgore, ja sam lovac već dugo godina i sad su mi zbog toga uzeli oružje na dvije ili tri godine i ne mogu ništa, a sve zbog nje, tako da razmišljam podići privatnu tužbu jer mi ne treba da sad cijela županija gleda na mene kao na pijanog nasilnika kad to nije tako – rekao je Saša i dodao kako je uzrok svega njezina ljubomora.

FOTO Facebook / Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI