PRIJAVITE SE Vaš omiljeni tjednik Podravski list i portal Podravski.hr daruju vam kompletan makeover

O vašoj frizuri pobrinut će se majstorske ruke Gorana Večanaja, šminkanje vas čeka u Beauty centru Gloss, a haljinu iz snova odaberite u Lorelli


Autor: podravski.hr — 15.03.2018. / 13:07 Stil

Kompletni makeover ide u Prekodravlje (Foto: Lorella)

Djevojke, žene, majke, kraljice i sve koje se tako osjećaju, Podravski list i portal Podravski.hr daruju vam kompletni makeover. Za sudjelovanje je potrebno lajkati ovu objavu na našoj facebook stranici i pod objavu upisati komentar od nekoliko rečenica s pojašnjenjem zašto baš vi trebate osvojiti makeover.

Za vaš novi izgled pobrinut će se vrhunski majstori svog zanata. Potpuna promjena frizure bit će u rukama iskusnog koprivničkog frizera Gorana Večenaja kojemu se “pod škarice” redovno prepuštaju mnoge poznate osobe. Šminkanje vas pak očekuje u popularnom koprivničkom Beauty centru Gloss. Za kraj ćete imati priliku odabrati haljinu iz snova u trgovini odjećom Lorella.

Nagradna igra traje do 31. ožujka 2018. godine, a sretnu dobitnicu odabrat ćemo pomoću programa za slučajan odabir Woobox i objaviti 2. travnja 2018. u komentaru ove objave na facebook stranici te istog dana u friškom izdanju vašeg Podravskog lista.

 

Prepustite se majstorskim rukama Gorana Večenaja

 

O vama će brinuti i Beauty centar Gloss

 

Na kraju, odaberite svoju haljinu iz snova