Omiljeni župnik napustio svećenički red jer čeka bebu s vjeroučiteljicom koja s donedavnim mužem već ima dvoje male djece!

Lani je vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i župnika na duhovnim obnovama


Autor: podravski.hr — 10.09.2018. / 14:07 Aktualno

Ivica Bačani, dojučerašnji župnik i dekan Virovskog dekanata

Ivica Bačani, bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, sigurno napušta svećenički red, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala, otkrio je tjednik Podravski list u današnjem broju.
– Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac – otkriva dobro upućen izvor Podravskog lista.
Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je fatalna vjeroučiteljica trudna oko tri mjeseca, a od prošlog tjedna i službeno je razvedena. Tako je velika ljubav župnika natjerala ne samo da razori svoj “brak” s Crkvom, nego i jednu mladu obitelj jer vjeroučiteljica ima dvoje malodobne djece koja još ne idu u školu. Muž joj je prije dvije godine otišao raditi u Irsku, ali ona je s djecom uporno odbijala otići za njim.
Lani je vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i Bačanija na duhovnim obnovama. I ljubav iz rane mladosti se rasplamsala…

VIŠE O PRIČI KOJA JE ŠOKIRALA VJERNIKE U PODRAVINI ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU PODRAVSKOG LISTA

FOTO: ĐURO GRČIĆ