PODRAVSKI PROMO Prijavi se na Uskrsne bazezancije uz aquatrack senzaciju

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradski bazeni Cerine organiziraju Uskrsne bazezancije za djecu od 6 do 15 godina za plivače i poluplivače od i to u razdoblju od 24. travnja do 26. travnja, od 10 -13 sati.

-Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače – navode u Cerinama i dodaju:

-Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Uz aquatrack poligon, djeca će moći uživati i u tematskim igrama poput lova na pisanice te uskršnje utrke jaje u žlici. Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

-Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa i uz nadzor ronilačkog kluba “Plavi” – doznajemo u Cerinama koje pozivaju sve klince i klinceze na Uskrsne bazezancije, a prijave traju do 20. travnja.

Svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili ju preuzeti na stranici. Prijaviti se možete i na način da ispunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr s naznakom Prijava na Uskrsne bazezancije.

FOTO Cerine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI