PODRAVSKI PROMO Prijavi se na Uskrsne bazezancije uz aquatrack senzaciju

Podravski list profile
Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače

Gradski bazeni Cerine organiziraju Uskrsne bazezancije za djecu od 6 do 15 godina za plivače i poluplivače od i to u razdoblju od 24. travnja do 26. travnja, od 10 -13 sati.

-Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače – navode u Cerinama i dodaju:

-Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Uz aquatrack poligon, djeca će moći uživati i u tematskim igrama poput lova na pisanice te uskršnje utrke jaje u žlici. Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

-Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imati će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa i uz nadzor ronilačkog kluba “Plavi” – doznajemo u Cerinama koje pozivaju sve klince i klinceze na Uskrsne bazezancije, a prijave traju do 20. travnja.

Svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili ju preuzeti na stranici. Prijaviti se možete i na način da ispunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr s naznakom Prijava na Uskrsne bazezancije.

FOTO Cerine

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti