PODRAVSKI PROMO Vrtni centar Iva ima najveći izbor bilja po povoljnim cijenama

Podravski list profile

Vrtni centar Iva otvorio je svoja vrata na adresi Križevačka cesta 61 u Koprivnici, na državnoj cesti prema Reki. Na 250 kvadrata unutarnjeg prostora kupci mogu pronaći različito sobno bilje za ukrašavanje doma i tegle. Vanjski dio, prepun mnogih vrsta biljaka, prostire se čak na 1800 kvadrata s parkiralištem. U bogatoj je ponudi više od 3000 vrsta ukrasnih biljaka. Osim toga, Vrtni centar Iva nudi i velik izbor supstrata, tegli za vanjsko bilje, a imaju i velik izbor voćki.

– Vrtni centar Iva sjedište ima u Štefancu, gdje smo prije 19 godina krenuli s poslom. Danas se naš rasadnik prostire na više od 3000 metara kvadratnih prostora, a lani smo odlučili proširiti se i na koprivničko područje jer je ovdje bila potreba za vrtnim centrom koji nudi veći izbor vanjskog bilja i ukrasnog grmlja i stabala te prekrivača tla i biljaka za kamenjare – rekao je Zoran Mihalic, vlasnik i direktor Vrtnog centra Iva.

Vrtni centar Iva u ponudi će imati i sezonsko balkonsko cvijeće, a iz ponude bi izdvojili katalpe, rubinije, bonsai pinuse, kuglasti bagrem i slična stabla.

– Naši prodavači educirani su vrtlari te će rado pomoći svakom kupcu s kvalitetnim savjetom oko sadnje ili daljnjeg održavanja biljaka – veli Zoran Mihalic.

Vrtni centar Iva nudi i popuste na veće količine. Na kupnju iznad 1000 kuna možete ostvariti popust od pet posto, a za kupnju iznad 10.000 kuna ostvarite popust od 10 posto.

– Imamo vlastiti prijevoz te vam sve što kupite u našem vrtnom centru možemo dostaviti na kućnu adresu. Kupci kod nas mogu naručivati i preko internetske trgovine, a sve vrste biljaka do metra i pol visine šaljemo poštom na njihovu adresu – zaključio je direktor Mihalic.

Kupci su već prvog dana razgledali bogatu ponudu i, kako kažu, ovdje se može naći zaista velik izbor ukrasnog bilja po povoljnim cijenama i dobre kvalitete.

Vrtni centar Iva u Koprivnici otvoren je radnim danom od od osam do 17 sati i subotom od osam do 13 sati.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti