Pogledajte kako će izgledati novi Centar u Koprivnici za starije i siromašne

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Projekt Centar za pomoć u kući Koprivnica prijavilo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, vrijedan je više od 14 milijuna kuna, a osigurat će kvalitetnije pružanje usluga ranjivim skupinama.

Adela Sočev, ravnateljica koprivničkog Crvenog križa, u srpnju je potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU, a ovo je ujedno i najveći iznos odobrenih bespovratnih sredstava za jedan od projekata.

– Projektom će biti izgrađen i opremljen potpuno novi objekt u Herešinskoj ulici veličine 1200 četvornih metara. Napravit će se novi prostor kuhinje, dnevni boravak umirovljenika, a ujedno i prihvatilište za beskućnike, te će biti nabavljena dva vozila za nabavu namirnica i dostavu obroka – rekli su iz Grada.

Samom izgradnjom Centra povećat će se prostorni kapacitet Gradskog društva Crvenog križa te stvoriti uvjeti za proširenje postojećih i uvođenje novih socijalnih usluga, čime će se osigurati kvalitetnije pružanje usluga ranjivim skupinama. Ciljane skupine u projektu su beskućnici, korisnici usluge pomoći u kući pripremom i dostavom obroka u kuću, te umirovljenici i starije osobe. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI