Pogledajte kako su starog pedofila ulovili na prevaru: ‘Bio sam prokleto glup.’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovci na pedofile u Engleskoj uhvatili su Williama Lancea na željezničkoj stanici. Mislio je da se ide naći s 14-godišnjakinjom. Na mobitelu su mu pronašli i gole fotografije druge djece.

William Lance, 83-godišnjak iz Redcara u  North Yorkshireu u Engleskoj, uhvaćehn je nakon što je na željezničkoj stanici čekao vlak koji ga je trebao odvesti do 14-godišnje djevojčice s kojom je mislio da se ide naći.

“Bio sam prokleto glup”, rekao je Lance online lovcima na pedofile kada su ga uhvatili i snimili kamerom.

Video pogledajte OVDJE.

Upitali su ga što misli d abi trebalo uraditi s ljudima poput njega na što je Lance rekao da smatra da ih treba strpati u zatvor te da bi i on trebao ići u zatvor, prenosi Mirror.

“Bio sam glup. Učinio sam pogrešnu stvar i trebam biti kažnjen”, rekao je otac sedmero djece koji se dopisivao i pokušavao nalaziti s djecom starom kao njegovi unuci.

Foto North West Hebephile Hunters

Uhvatili su ga tako da su se predstavili kao 14-godišnja djevojčica. Profil je, naravno, bio lažan. Razgovor je ubrzo krenuo u seksualnom smjeru, a Lance je poslao svoju golu fotografiju te poticao djevojčicu da radi seksualne stvari i da mu pošalje snimku nakon čega će se naći uživo.

Upitali su ga zna li koliko je osoba s kojom je pričao stara.

“Mislim da je rekla da ima 14 godina, nisam siguran.”

Pitali su ga i kako je razgovor krenuo u seksualnom smjeru pa je odgovorio kako je tako ispalo u nekom ‘prirodnom ritmu’.

“Mislite li da bi dijete tako nešto trebalo vidjeti”, upitali su ga.

“Ne. Mislim da ne bi. Bilo mi je žao nakon što sam to učinio”, odgovorio je Lance.

Priznao je krivnju te je dobio 12 mjeseci zatvora. Nije bio osuđivan ranije.

“Ovo je bilo toliko strašno da je jedina moguća kazna zatvor”, rekao je sudac  Stephen Ashurst.

FOTO North West Hebephile Hunters

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI