Pokreću natječaj za izradu filmova o problemu ovisnosti

Podravski list profile

U prostorijama županijske uprave održan je sastanak voditelja školskih preventivnih programa osnovnih i srednjih škola te članova županijskog Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga kojem je predsjedao zamjenik župana i predsjednik Povjerenstva Ratimir Ljubić, a sastanku je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.

Na sastanku je dogovoreno pokretanje natječaja za izradu edukativnih filmova vezanih za problem ovisnosti koji su predstavile koordinatorice za školske preventivne programe i članice Povjerenstva, Jasna Horvat Vlahović, Petra Sobota-Frčak i Jelena Šimek Kristović. U snimanju filmova moći će sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola s područja županije, a rok za dostavu radova bit će 1. veljače iduće godine nakon čega će se u gradovima županije organizirati i festivali edukativnih filmova te nagrađivanje najboljih radova.

Sudionici sastanka u raspravi su istaknuli kako ranija iskustva govore da učenički filmovi mogu poslužiti kao izvrstan materijal u nastavi i programima prevencije.

FOTO KcKž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti