Pokreću natječaj za izradu filmova o problemu ovisnosti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U prostorijama županijske uprave održan je sastanak voditelja školskih preventivnih programa osnovnih i srednjih škola te članova županijskog Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga kojem je predsjedao zamjenik župana i predsjednik Povjerenstva Ratimir Ljubić, a sastanku je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.

Na sastanku je dogovoreno pokretanje natječaja za izradu edukativnih filmova vezanih za problem ovisnosti koji su predstavile koordinatorice za školske preventivne programe i članice Povjerenstva, Jasna Horvat Vlahović, Petra Sobota-Frčak i Jelena Šimek Kristović. U snimanju filmova moći će sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola s područja županije, a rok za dostavu radova bit će 1. veljače iduće godine nakon čega će se u gradovima županije organizirati i festivali edukativnih filmova te nagrađivanje najboljih radova.

Sudionici sastanka u raspravi su istaknuli kako ranija iskustva govore da učenički filmovi mogu poslužiti kao izvrstan materijal u nastavi i programima prevencije.

FOTO KcKž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI