Polaznici terapijskog jahanja pokazali svoja dostignuća

Podravski list profile

Udruga za terpijsko jahanje Osmijeh iz Peteranca u suradnji s Hrvatskim konjičkim savezom osoba s invaliditetom organizirala je prikaz dostignuća svojih polaznika.

Prikaz je organiziran u cilju praćenje razvoja i unaprijeđenja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom, a polaznici terpaijskog jahanja su za svoja dostignuća dobili i prigodne nagrade koje su im uručili predsjednik Hrvatskog konjičkog saveza osoba s invaliditetom Zlatko Kavur, u ime Udruge volontera Podravke – PULS Zrinka Roksandić, u ime Grada Koprivnice zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica za društvene djelatnosti Ana Mlinarić te u ime Komunalca članica Uprave Dubravka Horvat i specijalistica za marketing i odnose s javnošću Petra Bijač.

-U Udruzi provodimo program Jahanjem do osmijeha djece za 28 korisnika u partnerstvu s Udrugom Latice i Udrugom volontera Podravke – Puls. Prilikom provođenja terapija neizostavni su volonteri kao pomagači, a provođenje programa ne bi bilo izvedivo bez naše dvije kobile Camille i Dorine koje s velikim strpljenjem i ljubavlju za svoju djecu odrađuju svaku terapiju. Zahvaljujemo svima koji podupiru naš rad i aktivnosti s kojima poboljšavamo kvalitetu života osoba s invaliditetom – kaže Valentina Kavur, predsjednica Udruge za terpijsko jahanje Osmijeh iz Peteranca.

FOTO: Udruga Osmijeh

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti