Policija je pronašla vozača koji je jučer sletio i pobjegao s mjesta nesreće. Sad je i jasno zašto je bježao

Bio je, naime, mortus pijan za volanom, a napuhao je nevjerojatnih 2,39 promila alkohola! Pravo je čudo da se ništa strašnije nije dogodilo na prometnicama kojima se on jučer kretao


Autor: podravski.hr — 22.09.2018. / 10:53 Crna kronika

Škoda se okrenula na bok nakon izlijetanja na ravnoj cesti

Policija je ušla u trag vozaču koji je jučer oko 9.30 sati na otvorenom i ravnom djelu ceste Gotalovo – Gola kod Koprivnice zbog nepropisnog kretanja automobilom sletio izvan kolnika.
Kako je vozač odmah napustio mjesto nesreće i zagubio mu se svaki trag, policija je krenula za njim u potragu. Nakon što su ga pronašli, postalo je jasno zbog čega je pobjegao. Bio je, naime, mortus pijan za volanom, a napuhao je nevjerojatnih 2,39 promila alkohola! Pravo je čudo da se ništa strašnije nije dogodilo na prometnicama kojima se on jučer kretao.
Podravski.hr jučer je izvijestio o toj nesreći,a tekst možete pročitati OVDJE.
Kasnije smo doznali kako je riječ o 33-godišnjem vozaču škode iz Gole. Prema mjestu nesreće, nakon dojave prolaznika, uputilo se bilo i vozilo hitne pomoći pod rotirkama, ali na pola puta okrenulo se i vratilo u Koprivnicu. Navodno su u međuvremenu dobili dojavu da u nesreći nema ozlijeđenih. No, policija je kasnije ustanovila da je vozač ipak bio ozlijeđen. Lakše, doduše.
Gdje se tako natočio već ujutro – nije poznato. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF