POLICIJA PRIVELA NASILNOG MUŽA Pijani zet vikao tastu i punici: Govnari, kad bute više pomrli!

Sudac Dario Kuzmić osudio ga je na 30 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, a u roku osam dana mora se javiti i na liječenje od alkoholizma te dostaviti na sud potvrdu da se javio na liječenje


Autor: podravski.hr — 19.08.2013. / 14:28 Crna kronika

Ilustracija/Pijanii dvojac završio je u pritvoru

KOPRIVNICA – Darko (46) iz Koprivnice zbog obiteljskog je nasilja prošloga petka završio na triježnjenju na policiji, a sljedećeg je dana priveden i na koprivnički Prekršajni sud.
Oko 19.30 sati, pod utjecajem 1,77 promila alkohola, okomio se na suprugine roditelje. Tako je tastu i punici iz sveg glasa vikao da su govnari i psovao im mater nakon čega je urlao iz sveg glasa “kad više budete pomrli”. Nedužni supružnici nisu više htjeli trpjeti maltretiranje pijanog zeta pa su jednostavno pozvali policiju da ih razriješi svih neugodnosti.
– Nismo to zaslužili, vi se dalje bavite njime – kazali su policajcima dok su davali svoj iskaz.
Nakon triježnjenja, policajci su odlučili uhititi Darka i privesti ga na gradski Prekršajni sud. Sudac Dario Kuzmić osudio ga je na 30 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, a u roku osam dana mora se javiti i na liječenje od alkoholizma te dostaviti na sud potvrdu da se javio na liječenje.
Na sudu je i sam optuženi Darko priznao kako mu je potrebno liječenje od ovisnosti o alkoholnim pićima. Ako se ne podvrgne liječenju, sudac ga je ozbiljno upozorio kako će u zatvor na mjesec dana.