Policija upozorava: Vidimo da su neki već pripremili vuzmenke. Ni ne pomišljajte…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Policija je uočila kako je na području cijele  Varaždinske županije uočeno pripremanje Uskrsnih krijesova „vuzemki“ za paljenje.

-Skrećemo pozornost građanima, da se ove godine, unatoč stoljetnoj tradiciji, pridržavaju svih uputa i odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kojima je cilj sprječavanje širenja i pojačanog rizika prijenosa bolesti COVID-19 – navodi policija, a ovo se upozorenje odnosi i na Koprivničko-križevačku županiju koja također njeguje tu tradiciju.

Policija će, kažu, u cilju sprječavanja širenja spomenute bolesti, nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati.

-S obzirom na trenutnu situaciju, preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske su da građani iz svojih domova izlaze samo ukoliko je to nužno. Pozivamo građane da prilagode svoje navike i da slušaju savjete stručnjaka jer ćemo samo na taj način doprinijeti smanjenju širenja bolesti – navodi policija.

FOTO PU Varaždinska

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI