POLICIJSKA ISTRAGA Djevojka odlučila prevariti muškarca, ali zaboravila je na važan detalj

Protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je jutros koprivnička policija


Autor: podravski.hr — 29.06.2018. / 9:16 Crna kronika

Ilustracija / Prevarenim osobama prijetio je smrću ako ga prijave

Nikome nije baš posve jasno što je ‘zaigrana’ Zagorka (26), inače djelatnica jednog hrvatskog mobilnog operatera, mislila dok je iz sustava tvrtke u kojoj je radila ‘maznula’ podatke klijenta, muškarca (55) s križevačkog područja.
Djevojka iz okolice Krapine vjerojatno je bila uvjerena kako nitko neće skužiti da je baš ona zlorabila osobne podatke križevačkog klijenta te na njegovo ime kod drugog mobilnog operatera zasnovala pretplatnički odnos s četiri mobitelska broja, odnosno za obiteljski paket s brojnim pogodnostima.
Zagorka je prevarila Prigorca, ali u izvedbi je ozbiljno fulala. Smetnula je, naime, s uma da će mjesečni računi za obiteljski paket s četiri mobitelska broja stizati na adresu 55-godišnjaka koji stanuje u okolici Križevaca.
– Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26–godišnjakinja tijekom prošle godine kao djelatnica mobilnog operatera nedozvoljeno koristila osobne podatke 55–godišnjaka te bez njegova znanja ili odobrenja ugovorila
pretplatnički ugovor s drugim mobilnim operaterom za četiri mobitela. Protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – priopćila je jutros koprivnička policija.
Razumljivo. Čim je nesretni Prigorec dobio prve račune – a zna da s tom mobitelskom tvrtkom ‘tikve nikad sadio nije’ – odlučio je sve prijaviti koprivničkoj policiji. Teško je uopće zamisliti facu zagorske djevojke kad su joj ovih dana plavci pokucali na vrata.
– Pa, kak’ su me skužili – sigurno je tog časa začuđeno pomislila.
Još ako je prevarantica i plavuša, sve ovo zvuči samo kao dobar vic.
FOTO: ILUSTRACIJA