Poljoprivreda Hrvatske predstavlja našu sigurnost

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu obilaska II. izborne jedinice, kandidati HDZ-a predvođeni nositeljem liste Gordanom Jandrokovićem i domaćinom, sedmim na listi Darkom Sobotom, posjetili su OPG Imbrišić u Kozarevcu, mjestu u općini Kloštar Podravski. Ova marljiva obitelj nedavno je otvorila novu siranu te uređuje i kušaonicu. HDZ je svoj program „Sigurna Hrvatska“ nazvao upravo tako kako bi osigurali sigurne uvjete za sve građane, bili oni učenici, poljoprivrednici, poduzetnici ili umirovljenici, ali primarna je zaštita zdravlja i života bez obzira na trenutno situaciju s pandemijom koronavirusa, rekao je nositelj liste HDZ-a za II. izbornu jedinicu Gordan Jandroković:

– Ne možemo se više zatvarati kao u prvoj fazi koronavirusa, jer tada je sve stalo. Sada ćemo tražiti drugačiji način suživota s koronavirusom, ali ćemo pokušati održati ekonomiju kao i sve ono što je važno za funkcioniranje društva i države. Država propisuje mjere, država daje naputke, ali i na ljudima je da te naputke slušaju kako bismo mi mogli osigurati za plaće i mirovine i za sve ono što je nužno za normalan život. Mislim da su tu predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i njegov tim pokazali zavidnu spretnost, vještinu i znanje i da zaslužuju povjerenje iduće četiri godine. Ne trebaju nam avanture i eksperimenti, preozbiljno je vrijeme da bismo se igrali, na vlasti moramo imati one koji znaju kako stvari funkcioniraju – rekao je Jandroković te naglasio kako je bitno da mladi ostaju u Hrvatskoj, a posebno u manjim sredinama.

– Moramo razvijati kontinentalni dio poput ovog u Kozarevcu i Kloštru Podravskom jer tu ima ovakvih OPG-ova, obrta, malih i srednjih poduzeća, a to je ono što je najzdraviji dio gospodarstva.

Darko Sobota, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i sedmi na listi stranke u II. izbornoj jedinici, naglasio je kako je s razlogom odabran posjet OPG-u Imbrišić:

– Ovo je imanje, i u svome resoru koji vodim u Županiji, poznato i prepoznato i izvan granica naše županije. Nama je i tendencija bila poslati jednu poruku OPG-ovima, svim poljoprivrednicima na području Podravine i Prigorja, da ova Vlada u svojim programima misli na njih u periodu koji je pred nama. Dakle, uz sva ona davanja poljoprivrednicima dosad, HDZ u svojim programima ima i nastavak takvog sufinanciranja i pomoći. Područje od Koprivnice do Đurđevca i Kloštra Podravskog, a posebno i Kozarevca, primjer je poljoprivredne proizvodnje i razvoja OPG-ova, ali i ostanka mladih na području naše županije – zaključio je Darko Sobota.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI