Pomažu stradalima: Organizirana akcija klubova 2. HRL sjever

Rukometni klub Ludbreg trenutno se nalazi na pauzi od prvenstva u 2. rukometnoj ligi sjever, no s obzirom na trenutna događanja, rukometaši su pokazali spremnost na pomoć i u suradnji s drugim klubovima u ligi organizirali prikupljanje pomoći za stradale u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima. U prikupljanje su se uključili RK Trnovec, RK Ivančica Ivanec, RK Novi Marof i RK Ludbreg.

 – Napravili smo organizirano skupljanje pomoći, Ivanec je svoj kamion odveo na Staru godinu, a mi smo u naše ime i ime RK-a Marof stvari vozili na Novu godinu. Napunili smo dva kombija, jedan je donacija člana našeg kluba Saše Krobota, a drugi tvrtke Energy Plus. Igrači su pomogli u sakupljanju, svrstavanju i utovaru,  a na put su išli Saša Krobot, Dominik Krobot koji je igrač kluba, tajnik Igor Murić i ja te smo obišli pogođena okolna sela – pojasnio nam je predsjednik kluba Zlatko Sinković.

Rukometaši ne planiraju stati na ovome pa će tako organizirati i prikupljanje građevinskog materijala nakon što se saznaju točne informacije o vrsti i načinu prikupljanja. Što se pak tiče rukometne aktivnosti, i dalje traje pauza pa rukometaši čekaju dozvole saveza i nadležnih službi da krenu s pripremama za drugi dio sezone u kojem će morati nadoknađivati velik broj odgođenih utakmica.

FOTO Arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI