Pomoć na terenu: Djelatnici hitne educiraju se o promociji zdravlja i prevenciji bolesti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijskom Zavodu za hitnu medicinu početkom godine odobren je projekt Danas učimo – sutra spašavamo!, kojim će se djelatnici educirati o promociji zdravlja i prevenciji bolesti kroz napredni trauma tečaj.

Ovaj projekt nastao je suradnjom Zavoda za hitnu medicinu i PORA regionalne agencije naše županije, vrijedan je preko 500 tisuća kuna, a novci su osigurani iz Europskog socijalnog fonda.

– Kroz radionice vještina i uvježbavanjem realističkih scenarija, djelatnici Zavoda su od međunarodnih ITLS instruktora dobili praktične savjete za rad koji će biti od velike pomoći djelatnicima na terenu, ali i nadopuna već postojećih znanja i vještina – rekli su iz Županije.

Iz Zavoda su istaknuli kako je tečaj usklađen s najnovijim znanjima o zbrinjavanju taurme, ali je prilagođen i pltrebamsa, prioritetima i važećim propisima Republike Hrvatske. Na taj način sogurno će se podići kvaliteta zbrinjavanja pacijenata, a djelatnicima će se pužiti sigurniji način rada.

FOTO KcKž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI