Pomozimo malom anđelu: Mila umire, svaka novčana pomoć znači život

Podravski list profile
Mila je trenutno u novoj fazi kemoterapija, bolest je vrlo teška i ozbiljna, a liječenje u Americi dalo bi značajne šanse Mili da preživi

Proteklih dana hrvatski mediji solidarizirali su se u cilju pomoći 2-godišnjoj Mili Rončević, mlađoj kćeri Marina i Sanje koja boluje od akutne mijeloične megakarocitne leukemije. Ni u Hrvatskoj ni u Europi liječenje više nije moguće, pa im je jedini spas filadelfijska dječja bolnica u kojoj radi najveći svjetski stručnjak za ovaj tip bolesti dr. Richard Aplenc.

No, operacija će koštati oko tri milijuna dolara. Obitelj je novac počela skupljati prije nekoliko dana, roditelji, obitelj, rođaci i prijatelji rasprodaju sve što imaju i dosad su, pišu mediji, uspjeli skupiti oko 500.000 dolara. Mila je trenutno u novoj fazi kemoterapija, bolest je vrlo teška i ozbiljna, a liječenje u Americi dalo bi značajne šanse Mili da preživi.

Prenosimo objavu oca Marina Rončevića na njegovom facebook profilu.

“Dragi rođaci i prijatelji,

Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)”, napisao je.

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Model plaćanja je 99. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Varaždin. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

FOTO Privatan album

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti