POMRAČENJE UMA Napušio se zloglasnog Galaxyja pa susjedu metalnom cijevi razbio automobil

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je mladić auto i vrata oštetio uz pomoć cijevi i tako vlasniku nanio štetu od više tisuća kuna – navodi policija


Autor: podravski.hr — 04.03.2019. / 10:15 Crna kronika

Ilustracija / Sintetska marihuana mijenja stanje svijesti i ponašanje

Subotnje jutro u koprivničkom prigradskom naselju nije prošlo mirno za tamošnje stanovnike. Kako doznajemo u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, mladić (20) u jutarnjim satima oštetio je automobil i ulazna vrata kuće jednog mještanina.

Kako smo neslužbeno saznali, mladić se vraćao iz noćnog izlaska te je zastao kod prijatelja na još jednoj ‘putnoj’, no odjednom se počeo agresivno ponašati te je uzeo cijev, otišao kod susjeda i razbio gotovo cijeli automobil i ulazna vrata kuće. Kako smo kasnije neslužbeno doznali, divljem pohodu mladića kumovala je kombinacija alkohola i ozloglašenog Galaxyja, osvježivača zraka kojeg pojedinci zloupotrebljavaju kao drogu.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je mladić auto i vrata oštetio uz pomoć cijevi i tako vlasniku nanio štetu od više tisuća kuna – navodi policija i dodaje kako je protiv osumnjičenika podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prošli tjedan policija je zbog sličnih nedjela nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila još dvije osobe. Prvo je ‘nagrabusio’ maloljetnik, 16-godišnjak, za kojeg se sumnja da je još 26. siječnja u Koprivnici u Močilskom odvojku razbio vjetrobransko staklo na radnom stroju oštetivši vlasnika stroja za nekoliko tisuća kuna.

Čini se kako je riješen i slučaj ozbiljnog oštećenja automobila 9. veljače u Svilarskoj ulici u Koprivnici. Kako navodi policija, sumnja se da je 44–godišnjakinja oštetila osobni automobil oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. (sm, rm)

FOTO: ILUSTRACIJA