Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Popio sam više amara u životu nego što ti imaš dlaka na p***i!”

Braća Goran i Marko, 37-godišnji blizanci iz okolice Sokolovca, na nesvakidašnji su način napravili nered ispred jedne od dvije mjesne birtije u Sokolovcu i brutalno izvrijeđali službujuću konobaricu i policijskog službenika.

Kako navodi presuda koprivničkog Općinskog suda od kraja prošle godine, Goran i Marko su 12. kolovoza prošle godine oko 21.15 sati na Trgu dr. Tomislava Bardeka u Sokolovcu narušavali javni red tako da je prvookrivljeni Marko vrijeđao konobaricu.

– P***a ti materina! J**o ti pas mater! Razbit ću tebe i lokal i M********a! Ja sam popio više amara u životu nego što ti imaš dlaka na p***i – sijevao je i grmio iz sveg glasa Marko na konobaricu, a njemu uz rame bio je njegov brat Goran koji je kasnije glasno vikao i vrijeđao policijskog službenika.

– Ti si đubre! P***a ti materina! J**o ti bog mater! – ‘rječit’ je bio Goran prema policajcu. Obojica su izgrednika na kraju uhićena, a ta im je nimalo beznačajna činjenica uvelike u financijskom smislu olakšala kaznu. Isprva ih je sutkinja Dubravka Miloloža, nakon što ih je proglasiola krivima, kaznila svakog sa po 676 kuna kazne.

Kako su bili uhićeni i zadržani u pritvoru, to im je umanjilo kaznu za 600 kuna tako da je svakome ostalo platiti 76 kuna, a ako u roku od, zamislite, od dva mjeseca plate 50 kuna, što je iznos od dvije trećine kazne, ona će im biti uvažena kao uplaćena u cijelosti. Tako su se u odnosu na prvotnu kaznu, možemo reći, sjajno izvukli s plaćanjem tek 50 kuna kazne.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI