Portal podravski.hr najčitaniji je i najutjecajniji medij na sjeverozapadu

Portal podravski.hr i dalje je najčitaniji i najutjecajniji regionalni news portal na sjeverozapadu zemlje – potvrđuju to podaci neovisne Googleove analitike za razdoblje proteklih 30 dana (od 18. rujna do 17. listopada). U navedenom razdoblju na stranicama podravski.hr bilo je 377.151 korisnika koji su naše tekstove otvarali čak 1,862.069 puta.

Google analytics za podravski.hr

Uvijek aktualni i prvi na mjestu događaja vrlo brzo prometnuli smo se kao lideri u regiji u području internetskog izvještavanja, a naše priče često preuzimaju ugledni nacionalni portali. Potvrđuje to i javno dostupna statistika Gemiusa koja mjeri publiku među svim relevantnim hrvatskim web medijima. I tu smo u rujnu bili uvjerljivo najčitaniji medij u županiji, ali i na čitavom sjeverozapadu.

Naše priče su iznimno praćene i na društvenim mrežama, a na najpopularnijoj – facebooku opet smo lideri po angažmanu posjetitelja, ali i lajkovima i komentarima koje nam svakodnevno ostavljate.

Podravski list i dalje je najutjecajniji tiskani regionalni tjednik koji izlazi već jubilarnih 20 godina. Aktualne političke i gospodarske teme, životne priče i događaji, crna kronika, najsvježiji sportski izvještaji sa terena diljem županije, najveći mali oglasnik u regiji i još mnogo toga – u domove naših vjernih čitatelja donosimo svakog ponedjeljka.

Aktualni broj Podravskog lista od 18. listopada
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI