Posadili 44 nova stabla

U zajedničkoj akciji s građanima, u subotu su na području grada Križevaca posađena 44 nova stabla.

Kako kažu u Gradu, akciju su i ove godine organizirali Grad Križevci i Komunalno poduzeće Križevci da se grad dodatno zazeleni stablima i tako smanji emisija CO2.

– Ovog puta sadilo se u Koruškoj ulici kod crkve Majke Božje Koruške gdje su se odazvali župljani, mještani i svi koji su željeli pomoći, a svoj doprinos akciji sadnje ispred Grada Križevaca pružili su zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Istovremeno, učenici 4.c razreda gimnazije s profesorom Milanom Đurićem posadili su stabla kod svoje škole. U sljedećim danima mještani Donjeg Cubinca posadit će kod svog doma dodatne četiri sadnice koje je osigurao Grad Križevci, a nova prilika za sudjelovanje u sadnji bit će u subotu 20. studenog na Magdinu vrtu.

Okupljanje je u 10 sati – kazali su u Gradu.

Foto: Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI