POSAO S PODRAVKOM Savjetnica gradonačelnice i supruga direktora Turističke zajednice Podravkine će šefove učiti engleski jezik

Podravka je, kažu, tražila ponude četiri škole stranih jezika u Koprivnici, i to Pučkog otvorenog učilišta, Linguae, Arcobalene i Hello, a posao su dobile škole Helene Hećimović i Martine Šifkorn-Labazan


Autor: podravski.hr — 11.04.2013. / 10:03 Aktualno

KOPRIVNICA – Dvije gradske škole stranih jezika, i to Hello ELC, škola Helene Hećimović, savjetnice SDP-ove gradonačelnice, te Arcobalena, škola u vlasništvu Martine Šifkorn-Labazan, supruge Renata Labazana, direktora gradske Turističke zajednice, Podravkine šefove učit će strane jezike, prije svega engleski.
Koliko će točno podravkaša ići na satove engleskog jezika u ove dvije škole, nisu nam rekli iz kompanije, a nisu otkrili ni koliko će plaćati tu edukaciju. U Podravki kažu kako godinama šalju zaposlene na tečajeve stranih jezika, prvenstveno engleskog. Imaju različite modele učenja, s time da, ističu, većina zaposlenih polazi e-learning tečajeve, dakle učenja putem interneta. Broj onih koji idu u škole stranih jezika je znatno manji.
Tvrde kako su tražili ponude četiri škole stranih jezika u Koprivnici, i to Pučkog otvorenog učilišta, Linguae, Arcobalene i Hello.
– Odabrali smo najpovoljniju opciju prema kojoj zaposlenike kojima je potreban klasičan tečaj upućujemo u Školu za strane jezike Arcobalena, a zaposlenike kojima je optimalniji oblik takozvani krojeni tečaj, upućujemo u Hello – priopćili su nam iz Podravke.
Dodali su kako su prilikom odabira škola stranih jezika, između ostaloga, gledali financijske elemente suradnje te kako s obje spomenute škole surađuju tijekom godina.