POSLODAVAC ZA DESET Vlasnici poduzeća svoje vrijedne radnike nagradili – automobilima

Nama je normalno radnike nagraditi za lojalnost i dobar radni učinak i ne smatramo da smo napravili nešto veliko – skromno kaže Vladimir Ćurić


Autor: podravski.hr — 02.11.2018. / 19:45 Aktualno

Jubilarci Ivan Vinković, Krunoslav Bartovčak i Krunoslav Grabić s darovanim automobilima

Vladimir i Ksenija Ćurić, poduzetnici iz Kloštra Podravskog kod Đurđevca, nastavili su tradiciju nagrađivanja radnika za 20 godina rada u njihovoj tvrtki. Za radni jubilej Krunoslavu Bartovčaku i Krunoslavu Grabiću poklonili su smart, a Ćurići su pokrili i troškove registracije. Ranije je svoj smart dobio njihov jubilarac Ivan Vinković. Inače, riječ je o poduzetnicima koji se bave proizvodnjom stolarije.
– Ostvarili smo obećanje da će dobro poslovanje osjetiti i naši radnici. Nama je normalno radnike nagraditi za lojalnost i dobar radni učinak i ne smatramo da smo napravili nešto veliko – skromno kaže Vladimir Ćurić.
Želja obitelji Ćurić je i ostalim radnicima pokloniti auto kad dođu do radnog jubileja.
– Nadamo se da će posao i dalje ići dobro i sve dok bude tako, to će osjetiti i radnici – dodaje Vladimir Ćurić.
Radnici Krunoslav Bartovčak i Krunoslav Grabić nisu skrivali oduševljenje dobivenim poklonom za radni jubilej.
– Naši šefovi su najbolji u Hrvatskoj i tu nema dvojbe. Znali smo da ćemo za jubilej dobiti aute jer su to najavili lani kad je Ivan Vinković bio prvi jubilarac s 20 godina te su mu poklonili smart – kažu nagrađeni radnici.
Bolji poklon, dodaju radnici, nisu mogli dobiti jer auto uvijek dobro dođe, a smart je idealan za dolazak i odlazak na posao.
– Nema riječi kojima bismo se na pravi način mogli zahvaliti našim šefovima. Kad bi i drugi poslodavci tako cijenili i poštivali svoje radnike, onda Hrvatska sigurno ne bi imala problema sa iseljavanjem – zaključili su radnici. (db)

Ksenija Ćurić uručila je poklon Krunoslavu Bartovčaku

Vladimir Ćurić predao je ključeve “poklona” Krunoslavu Grabiću

FOTO: GIGANT