POSPREMLJEN U ZATVOR Pred curicom prijetio ženi: Nož ti bum zabil u srce kad se buš najmanje nadala!

Nasilnika morali su smirivati policajci koji su ga uhitili i zadržali na triježnjenju, a sutkinja potom ga je kaznila s 15 dana zatvora. Kad odsluži kaznu, opet se vraća doma


Autor: podravski.hr — 31.05.2013. / 9:09 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

KOPRIVNICA – Muškarac (40) iz okolice Koprivnice završio je na 15 dana u bjelovarskom zatvoru zato što je kao okorjeli obiteljski nasilnik ‘po stoti put’ izvrijeđao izvanbračnu suprugu.
Nasilje se dogodilo u četvrtak u poslijepodnevnim satima, a sve se odvijalo pred očima njihove uplakane devetogodišnje kćeri. Naravno, kao i tijekom većine nasilništava dotad, bio je znatno pijan, a nije birao riječi.
– Kurva, flundra, fufa – vikao joj je i psovao majku, no nije prestajao već su njegove uvrede poprimale mnogo ozbiljniji i opasniji ton.
– Ubit ću te kada se budeš najmanje nadala, dobro se pazi, nož ti budem zabil u srce – priprijetio je i nakon toga nasrnuo ne nedužnu ženu te razbio staklo na prozoru.
Obiteljskog nasilnika morali su smirivati koprivnički policajci koji su ga priveli u postaju, gdje je najprije zadržan na triježnjenju. Nakon toga je uhićen i prepraćen dežurnoj prekršajnoj sutkinji koja ga je kaznila s 15 dana zatvora. Trenutačno je na hlađenju u zatvoru, ali teško da će to u njegovu ponašanju išta promijeniti.
Foto: Ilustracija