Postavili i videokamere na bivše divlje odlagalište: Slijede kazne neodgovornima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Divlje odlagalište smeća u Koledincu, mjestu u općini Rasinja, u predjelu Lužice, na koje su pojedinci godinama dovozili razni otpad, prošli je tjedan napokon sanirano, a iz Općine su zamolili sve mještane da tamo otpad više ne voze jer će se to strogo kažnjavati.

– Lokacija Lužice pod nadzorom je videokamere te će se kažnjavati nesavjesni mještani koji će biti zatečeni u prekršaju neovlaštenog deponiranja smeća i otpada – rekli su u Općini Rasinja.

FOTO Općina Rasinja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI