Postavljeni lukovi krovišta na novoj sportskoj dvorani

U tijeku su radovi na novoj sportskoj dvorani Osnovne škole Đuro Ester u Koprivnici. Krajem tjedna radnici su počeli postavljati lukove krovišta. Time će vizura tog dijela grada zauvijek promijeniti, svakako nabolje.

Radove izvodi križevački građevinski div Radnik, a vrijedni su 10,5 milijuna kuna. Dvorana će zauzeti prostor od 1420 metara kvadratnih. Pokraj dvorane od strane vrtića ostat će vanjsko košarkaško igralište.

Kako je podsjetila ravnateljica škole Sanja Prelogović, dvorana će imati lučni oblik, dok će svlačionice i popratni sadržaji biti izgrađeni klasičnom gradnjom. Unutar dvorane nalazit će se košarkaško i rukometno igralište te tribina sa 168 sjedećih mjesta.

Radovi bi trebali biti završeni ljeta sljedeće godine. Osnovna škola Đuro Ester, podsjetimo, jedina je škola u Koprivnici koja nema svoju sportsku dvoranu.

FOTO Nikola Wolf

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI