Posvađala se s mužem i prijetila njegovoj djevojci

Općinski sud u Varaždinu potvrdio je optužnicu koju su tužitelji početkom godine podignuli protiv 49-godišnje Ludbrežanke zbog prijetnje muževoj sadašnjoj partnerici.

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Kako stoji u optužnici, 49-godišnjakinja je 15. rujna prošle godine ispred obiteljske kuće u Ludbregu, revoltirana što se zajedno s njenim suprugom na susrete i druženja s njihovom kćeri dovezla i suprugova sadašnja djevojka, uputila joj riječi zbog kojih se ona ozbiljno uplašila za svoj život.

“Ti samo šuti, još jenput se pojavi, zatukla te bum” – zaprijetila je suprugovoj sadašnjoj partnerici 49-godišnjakinja Ludbrežanka. Ako na sudu bude proglašena krivom, može biti kažnjena s osam mjeseci bezuvjetnog zatvora. Toliko u optužnici traže tužitelji da je se kazni.

Okrivljena 49-godišnjakinja tijekom istrage je rekla kako je ona još uvijek formalno u braku sa suprugom, no da su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Tvrdi kako je ta žena razorila njihov brak, da se miješa u njihov privatni život, no porekla je da joj je prijetila jer tvrdi da s njom uopće ne razgovara.

Da je stvarno došlo do prijetnje potvrdio je i suprug optužene koji je dodao kako mu se sadašnja partnerica ozbiljno uplašila jer joj je supruga od koje se želi rastati i prije prijetila te jednom i napala. Oštećena djevojka tijekom istrage objasnila je kako joj je žena prijetila čim je izašla iz auta.

Čim su došli dovesti kćer počela se svađati sa suprugom, a kada je njegova djevojka izašla iz automobila kako bi ih smirila da dijete ne čuje svađu, okomila se i na nju.

Foto: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI