Strašna prometna! Motociklist bježao policiji pa se zabio u automobil. Životno je ugrožen, kaže ravnatelj bolnice

Neslužbeno, do nesreće je došlo kad je motociklist prestizao kamion, a sa sporedne ceste odjednom se pojavio automobil. Motociklist je naletio na njega i teško stradao


Autor: podravski.hr — 11.09.2018. / 15:41 Crna kronika

Vozačica se drži za glavu od šoka, a motociklist u nesvijesti leži na cesti

Strašna prometna nesreća upravo na ‘servisnoj cesti’, Ulici Ivana Česmičkog koja vodi prema industrijskoj zoni Danica u Koprivnici. Kako javljaju naši reporteri, motociklist je zadobio po život opasne ozljede i liječnici trenutačno mu se u bolnici bore za život. Bio je bez svijesti kad su ga prebacili u vozilo hitne pomoći.
Neslužbeno, do nesreće je došlo kad je motociklist prestizao kamion, a sa sporedne ceste odjednom se pojavio automobil. Motociklist je naglo zakočio, izgubio kontrolu i pao na asfalt te udario u automobil.
– Mislim da je motociklist bježao policijskom presretaču i vozio velikom brzinom – ispričao nam je očevidac nesreće koji je bio šokiran viđenim prizorom.
Vozačica automobila u koji se zaletio motociklist također je u teškom šoku nakon nesreće
– Vidjela sam kamion i skrenula na glavnu cestu. U tom času odjednom se velikom brzinom stvorio motocikl. Bilo je užasno, nisam mogla ništa učiniti – rekla nam je vozačica koja se tresla od šoka.
Hitna i policija su na mjestu nesreće.
NOVO:
– Pacijent je na obradi i definitivno je vitalno ugrožen. U ovome trenutku rade se pripreme da se zbrine u ustanovi višega ranga, odnosno neku od zagrebačkih klinika – izjavio nam je večeras dr. Mato Devčić, ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici.

Odluka o prijevozu pacijenta u Zagreb još nije donijeta, a stanje se pozorno prati. (md, hš)

FOTO: DUBRAVKO VUTUC/podravski.hr