Potvrđena optužnica protiv županijskog zlotvora koji je vikao da je iz zloglasne četničke obitelji!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinski sud u Koprivnici potvrdio je optužnicu protiv 50-godišnjaka iz okolice Križevaca zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode prema kojoj mu prijeti godina dana bezuvjetnog zatvora.

Uskoro će tako na sudu završiti mračna priča kojom je bila suočena nesretna Koprivničanka čije se kratko poznanstvo s izopačenim zlotvorom pretvorilo u pravi pakao koji zasigurno dugo neće zaboraviti. Prema optužnici, taj je zlotvor 11. lipnja prošle godine oko 14 sati nepozvan došao do obiteljske kuće nesretne žene i to samo zato što mu ona nije odgovarala na SMS poruke koje joj je više puta tog dana slao. Grubo ju je napao, počupao je za kosu i primio za ruku.

Govorio joj je: “Hoćeš da te ubijem ili da ti polomim kosti, znaš li tko sam ja? Ja sam iz zloglasne kninske četničke obitelji” – zastrašivao je nedužnu ženu čupajući je pritom za kosu. Zatim je stao na ulazna vrata terase i svojim je tijelom sprječavao da pobjegne.

Jadnica ga je nekoliko puta u plaču zamolila da je pusti, no on joj je ponavljao: “Hoćeš li da te ubijem ili da te polomim”. Tijekom istrage, 50-godišnji optuženi zlotvor porekao je sve, a tužiteljima ponudio svoju stranu priče. Rekao je kako joj je donio stvari koje je imala u njegovu stanu kako bi s njom prekinuo ljubavnu vezu zato što se ne brine o svojoj majci. Rekao je kako je s njom bio pola godine u vezi i da je zbog toga u Koprivnici unajmio stan. Kada su prekinuli, tražio je od nje, kako je rekao, da mu vrati ključ, no ona to nije htjela.

No, nesretna žena, kao i njezin sin, iznijeli su potpuno suprotnu i uvjerljiviju priču od njegove. U istrazi je rekla kako 50-godišnjaka nije poznavala od ranije, već da joj se javio i zbog zdravstvenih razloga tražio kontakt broj njezina sina koji je medicinske struke. Nakon toga učestalo joj je slao poruke pozivajući je da se nađu, a na poslu joj je ostavljao i bukete cvijeća. Ona mu je više puta dala do znanja da s njim ne želi ništa, a kako to nije prihvaćao, vrijeđao ju je i omalovažavao. Trajalo je to nekoliko mjeseci sve do ‘velikog finala’ 11. lipnja kada je u poslijepodnevnim satima nakon cjelodnevnog maltretiranja porukama došao kod nje, nasrnuo na nju i sprječavao da pobjegne. Trajalo je to dva i pol sata sve do dolaska policije koju je uplašena pozvala.

– Kada su stigli i policajci, i pred njima mi je prijetio. Sljedećeg dana sam primijetila kako me automobilom pratio do prijateljice. Kada sam zaustavila vozilo, izašao je van i počeo lupati po staklu i vikao kako će rasturiti društveni dom u kojem sam tog dana organizirala manifestaciju – potresno je ispričala napadnuta žena.

Dodala je kako je neistinito govorio da su u ljubavnoj vezi te da mu duguje 2000 kuna i ključeve od stana, što nikako nije istina. Sin napadnute žene tužiteljima je rekao kako je okrivljeni muškarac i njemu slao poruke u kojima mu je rekao da mu majka duguje 2000 kuna. Rekao mu je da, ako je to istina, da će mu on vratiti novac. No, nakon razgovora s majkom saznao je što se događa.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Treneru Slavena Belupa preminuo otac

Tomislav Stipić u srijedu je ostao bez oca. Tog dana Slaven Belupo je igrao prvenstveni susret s Rijekom, a tužnu vijest trener koprivničke momčadi doznao

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI