Potvrđena optužnica protiv županijskog zlotvora koji je vikao da je iz zloglasne četničke obitelji!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinski sud u Koprivnici potvrdio je optužnicu protiv 50-godišnjaka iz okolice Križevaca zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode prema kojoj mu prijeti godina dana bezuvjetnog zatvora.

Uskoro će tako na sudu završiti mračna priča kojom je bila suočena nesretna Koprivničanka čije se kratko poznanstvo s izopačenim zlotvorom pretvorilo u pravi pakao koji zasigurno dugo neće zaboraviti. Prema optužnici, taj je zlotvor 11. lipnja prošle godine oko 14 sati nepozvan došao do obiteljske kuće nesretne žene i to samo zato što mu ona nije odgovarala na SMS poruke koje joj je više puta tog dana slao. Grubo ju je napao, počupao je za kosu i primio za ruku.

Govorio joj je: “Hoćeš da te ubijem ili da ti polomim kosti, znaš li tko sam ja? Ja sam iz zloglasne kninske četničke obitelji” – zastrašivao je nedužnu ženu čupajući je pritom za kosu. Zatim je stao na ulazna vrata terase i svojim je tijelom sprječavao da pobjegne.

Jadnica ga je nekoliko puta u plaču zamolila da je pusti, no on joj je ponavljao: “Hoćeš li da te ubijem ili da te polomim”. Tijekom istrage, 50-godišnji optuženi zlotvor porekao je sve, a tužiteljima ponudio svoju stranu priče. Rekao je kako joj je donio stvari koje je imala u njegovu stanu kako bi s njom prekinuo ljubavnu vezu zato što se ne brine o svojoj majci. Rekao je kako je s njom bio pola godine u vezi i da je zbog toga u Koprivnici unajmio stan. Kada su prekinuli, tražio je od nje, kako je rekao, da mu vrati ključ, no ona to nije htjela.

No, nesretna žena, kao i njezin sin, iznijeli su potpuno suprotnu i uvjerljiviju priču od njegove. U istrazi je rekla kako 50-godišnjaka nije poznavala od ranije, već da joj se javio i zbog zdravstvenih razloga tražio kontakt broj njezina sina koji je medicinske struke. Nakon toga učestalo joj je slao poruke pozivajući je da se nađu, a na poslu joj je ostavljao i bukete cvijeća. Ona mu je više puta dala do znanja da s njim ne želi ništa, a kako to nije prihvaćao, vrijeđao ju je i omalovažavao. Trajalo je to nekoliko mjeseci sve do ‘velikog finala’ 11. lipnja kada je u poslijepodnevnim satima nakon cjelodnevnog maltretiranja porukama došao kod nje, nasrnuo na nju i sprječavao da pobjegne. Trajalo je to dva i pol sata sve do dolaska policije koju je uplašena pozvala.

– Kada su stigli i policajci, i pred njima mi je prijetio. Sljedećeg dana sam primijetila kako me automobilom pratio do prijateljice. Kada sam zaustavila vozilo, izašao je van i počeo lupati po staklu i vikao kako će rasturiti društveni dom u kojem sam tog dana organizirala manifestaciju – potresno je ispričala napadnuta žena.

Dodala je kako je neistinito govorio da su u ljubavnoj vezi te da mu duguje 2000 kuna i ključeve od stana, što nikako nije istina. Sin napadnute žene tužiteljima je rekao kako je okrivljeni muškarac i njemu slao poruke u kojima mu je rekao da mu majka duguje 2000 kuna. Rekao mu je da, ako je to istina, da će mu on vratiti novac. No, nakon razgovora s majkom saznao je što se događa.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI