Povećat će kapacitet kompostane u Herešinu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Domu mladih održan je radni sastanak na kojem je izvođač uveden u posao projekta Dogradnje, unapređenja i opremanja postrojenja za recikliranje odvojeno sakupljenog biootpada u kojem se provodi tehnološki proces kompostiranja u Herešinu.

– Prvi dio koordinacijskog sastanka bio je vezan uz status provedbe projekta i koordinaciju rada s izvođačima radova, dok se u drugom dijelu raspravljalo o daljnjim koracima i zadacima za projekt – kazali su iz Komunalca.

Projekt je započeo 4. studenoga 2019. godine, a završava 4. siječnja 2022. godine. Iz Komunalca su istaknuli kako postojeći kapaciteti kompostane daju veliku prednost u odnosu na druge gradove, stoga je cilj projekta povećati kapacitete, no ne samo za Koprivnicu, već i Hrvatsku. Novim kapacitetima Komunalac će imati još veći doprinos u ovom segmentu kao i pozitivan utjecaj na društveno-gospodarsko okruženje jer se promiče važnost odvajanja otpada, na što su građani već navikli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI