Pozivaju učenike da im pokažu kako zamišljaju Svemir

Učenici osnovnih i srednjih škola pozivaju se da se uključe u natječaj „Kako zamišljam Svemir?” i to izraze crtežom, slikom ili pak riječima. Natječaj je to koji organizira Znanstveno-obrazovni centar Future Hub Križevci, a njime žele potaknuti maštu kod djece, odnosno adolescenata. Radovi se mogu slati poštom ili donijeti osobno u društveni centar Future Hub Križevci koji se nalazi na adresi Trg svetog Florijana 16 zaključno do kraja siječnja 2022. godine. Najbolje likovne i literarne radove pokazat će na izložbi koja će biti otvorena u veljači.

Znanstveno-obrazovni centar Future Hub Križevci projekt je udruge P.O.I.N.T. i partnera astronomske udruge Perzeidi, Pučkog otvorenog učilišta Križevci i Grada Križevaca, a u sklopu kojeg se organiziraju izvanškolse obrazovne aktivnosti za djecu i mlade, odnosno znanstveno-popularne za građane.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI