Poznat dan otvaranja menze na Sveučilištu Sjever

Podravski list profile

Studentska menza u Koprivnici bit će otvorena 16. rujna, kako javlja studentski portal Sveučilišta Sjever Unin.hr.

-Bit će to tri tjedna prije formalnog početka nove akademske godine Dogovor su o tome ovih dana postigli predstavnici Sveučilišta i tvrtke KTC, koja je od resornog Ministarstva znanosti i obrazovanja dobila već ranije posao organiziranja studentske prehrane – navode na Unin.hr.

Ističu i kako je razlog premještanja s lipnja na rujan logičan s obzirom da redovna nastava traje još neko vrijeme nakon čega slijedi ljetna stanka. No, studenti će i dalje moći jesti s iksicama u postojećem studentskom restoranu u objektu koprivničkog KTC-a.

-Sveučilište Sjever u taj je objekt, dan na korištenje od strane Grada Koprivnice, uložilo 3,5 milijuna kuna vlastitog novca. To je, osim toga, i jedina studentska menza u okviru hrvatskih javnih sveučilišta koju nije financirala država – navode u Sveučilištu Sjever i dodajukako je niz proceduralnih razloga bio razlog za kašnjenje otvaranja, budući da je riječ o velikom broju najrazličitijih dozvola i certifikata.

FOTO Podravski list

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti