Poznata menadžerica u centru Koprivnice izgrebla poznaniku bmw vrijedan 1,5 milijun kuna

Podravski list profile

Četiri mjeseca uvjetnog zatvora, uz rok kušnje godinu dana, dobila je poznata koprivnička menadžerica zbog oštećenja skupocjenog automobila koji je koristio njen poznanik, i to u pola bijela dana u centru Koprivnice.

Ovakav novi bmw s opremom košta oko 1,5 milijun kuna

Ta je žena (44) proglašena krivom na koprivničkom Općinskom sudu što je 9. veljače 2019. između 16 i 17 sati, u Koprivnici, na parkirališnom prostoru ispred ugostiteljskog objekta Vintage bar u Svilarskoj ulici, u nakani da poznaniku nanese štetu, prišla osobnom automobilu marke BMW M760 Li… – navodi Sud u presudi i nastavlja:

… auto je bio u vlasništvu tvrtke te je oštrim predmetom izgrebla prednji desni blatobran, kojom prilikom je na vozilu došlo do oštećenja laka boje u vidu tri vodoravne linije, pri čemu je oštetila vlasnika auta, privatnu auto-kuću.

Također, naloženo joj je da u roku tri mjeseca isplati auto-kuću na ime štete od 2900 kuna. S obzirom da ima mjesečna primanja oko 15.000 kuna vjerojatno joj neće biti problem.

FOTO Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti