Poznati detalji strašne nesreće: vozač koji je ‘divljao’ po cesti teško ozlijeđen, četiri osobe lakše

Vozač kije zagrebačke registracije sumanuto je pretjecao druga vozila i u jednom je času zakvačio drugu kiju koju je pretjecao te se potom izravno sudario s golfom iz suprotnog smjera u kojem su bili roditelji s malim djetetom


Autor: podravski.hr — 14.11.2018. / 8:26 Crna kronika

Vozač ove kije skrivio je tešku nesreću

Vozač (37) koji je jučer neoprezno pretjecao kolonu vozila teže je ozlijeđen, a četiri su osobe – među njima i osmomjesečna beba – zadobile lakše ozljede. Što je prava sreća jer su prizori na cesti bili zastrašujući.
Epilog je to jučerašnje strašne nesreće na Podravskoj magistrali između Vlaislava i Plavšinca kod Koprivnice. Teško ozlijeđeni vozač kije zagrebačke registracije sumanuto je pretjecao druga vozila i u jednom je času zakvačio drugu kiju koju je pretjecao te se potom izravno sudario s golfom koprivničkih oznaka iz suprotnog smjera u kojem su bili roditelji s malim djetetom koje je, srećom, bilo u dječjoj sjedalici.
Dogodilo se to jučer oko 15 sati, dakle u špici, kad je Podravska magistrala krcata automobilima zbog dnevnih migracija s posla. Vozač kije pretjecao je kolonu automobila, a nitko ne zna gdje mu se tako žurilo.
Kako su drugi sudionici prometne nesreće zadobili lakše ozljede, protiv vozača koji je divljao cestom ide samo prekršajna prijava. To da je teško ozlijedio samoga sebe neće mu ‘podebljati’ kvalifikaciju djela. (rm)

Dijete je, srećom, bilo vezano u dječjoj sjedalici

FOTO: NIKOLA WOLF