POGLEDAJTE VIDEOSNIMKE DOČEKA Zlatko Dalić danas je postao Podravkin ambasador u svijetu!

Uključit ćemo ga u mnoge marketinške kampanje i naše poznate brandove. U nekima pripremamo i specijalne edicije proizvoda kojima će Dalić biti zaštitno lice. Nešto je već spremno i uskoro ćete ga vidjeti u kampanjama Podravke - rekao je Podravkin čelnik Marin Pucar


Autor: podravski.hr — 27.07.2018. / 9:49 Aktualno

Šef Podravke Pucar i Zlatko Dalić pjevaju Lijepa li si

Zlatko Dalić, nogometni trener koji je s reprezentacijom Hrvatske u Rusiji osvojio srca cijelog svijeta, danas je s Podravkom u Koprivnici potpisao ugovor o suradnji. Ispred poslovne zgrade kompanije dočekale su ga stotine razdraganih Podravkaša koji su mu skandirali i pjevali s njim.
Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik uprave Podravke Marin Pucar izjavio je kako mu je izuzetno drago da je Zlatko Dalić postao ambasador Podravke u cijelom svijetu.
– Uključit ćemo ga u mnoge marketinške kampanje i naše poznate brandove. U nekima pripremamo i specijalne edicije proizvoda kojima će Dalić biti zaštitno lice. Nešto je već spremno i uskoro ćete ga vidjeti u kampanjama Podravke – rekao je Podravkin čelnik Marin Pucar.
Zlatko Dalić naglasio je kako je ponosan suradnjom s Podravkom i otkrio da mu se posebno sviđa Podravkina Linolada Gold s komadićima lješnjaka.
– Podravka i ja radimo sa srcem, to nam je zajednička stvar. Radimo, trudimo se i borimo po svijetu kako bismo uspjeli. Ponosan sam ako ću Podravki pomoći da bude još uspješnija – rekao je Zlatko Dalić.

TV PRILOG S DOČEKA!

SNIMKA DOČEKA DALIĆA!

DRUŽENJE S RADNICIMA!

FOTO/VIDEO: Nikola Wolf, Ivica Barać, Dubravko Vutuc, Hrvoje Šlabek