PRAVI ‘KAPITALAC’ Policija u pol bijela dana uhitila vozača (41) koji nikad nije imao vozačku, a nećete vjerovati koliko je ‘napuhao’

Najveća brzina kretanja zabilježena je u subotu, 1. rujna, u 12.23 sati na državnoj cesti D-41 u Križevačkoj ulici u Sokolovcu - ističu u policiji


Autor: podravski.hr — 03.09.2018. / 13:03 Crna kronika

Ilustracija / Prometna policija zaustavila je dvojicu mladića u automobilu

Policijska uprava izvijestila je danas kako je u subotu oko 12.30 sati u Ulici Helenski put u Križevcima uhitila vozača (41) kako “prije stjecanja prava upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,99 promila”. Bio je to ‘alkoholni’ rekorder vikenda, a na sudu se sigurno neće dobro provesti s obzirom na količinu alkohola i činjenicu da uopće nema položen vozački.
“Policijski službenici sankcionirali su 94 prometna prekršaja, od čega 13 upravljanja pod utjecajem alkohola, 30 vožnji nepropisnom i neprilagođenom brzinom, 14 nekorištenja sigurnosnog pojasa i autosjedalice, te dva nepropisna korištenja mobitela. Dvojica vozača bila su uhićena”, navode u koprivničkoj Policijskoj upravi.
– Najveća brzina kretanja zabilježena je u subotu, 1. rujna, u 12.23 sati na državnoj cesti D-41 u Križevačkoj ulici u Sokolovcu, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 110 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 60 kilometara na sat – kažu u policiji.
FOTO: ILUSTRACIJA