Pravim čudom 33-godišnji paraglajder izvukao živu glavu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Paraglajder, 33-godišnjak iz Legrada, u bizarnoj nesreći koja se dogodila danas oko 19 sati nedaleko od Virja prilikom pokušaja slijetanja sa svojom letjelicom pravi je čudom izvukao “živu glavu”. U pokušaju slijetanja zapeo je sa svojom letjelicom za žice električnog dalekovoda, a odmah se dobro snašao i spustio iz svog paraglajdera i nakraju je, srećom, prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

-Zajedno s prijateljem odlučio sam nedjeljeno poslijepodne provesti letom s paraglajderom. Kad smo se namjeravali “spustiti” na livadu zaslijepilo me sunce i jednostavno nisam mogao izbjeći žice od dalekovoda – priča nam 33-godišnjak.

Prijatelj je letio ispred njega i on je uspio zaobići žice. Kad je njegov paraglajder ostao visjeti na žicama 33-godišnjak ni u jednom trenutku nije dvojio što treba učiniti.

-Visina nije bila prevelika i nekako sam se uspio spustiti na tlo, a moj paraglajder je ostao visjeti na žicama. Odmah smo obavijestili Elektru što se dogodilo i oni su iskopčali dalekovod kako bi se izbjegle dodatne neželjene posljedice – kaže 33-godišnjak.

Letovi paraglajderom, dodaje 33-godišnjak, već duže su njegov hobi i dosad nikad nije ništa slično doživio.

-Sad kad je sve prošlo mogu reći da sam ima puno sreće što sam iz ove nesreće prošao bez bilo kakvih ozljeda. Na današnji dan mogu slaviti svoj drugi rođendan – zaključio je 33-godišnjak.

Foto: Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI