PRAVOSUĐE: Ivanka Švagelj-Lovreković i dalje vodi koprivničko tužiteljstvo

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ivanka Švagelj Lovreković i dalje će voditi Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici.

Ivanka Švagelj-Lovreković

Nakon jučerašnje sjednice, Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kako će Švagelj-Lovreković koja je do sada vodila koprivničko tužiteljstvo, i dalje obnašati su zahtjevnu i odgovornu dužnost.

Osim u koprivničkom tužiteljstvu, Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluke i o čelnicima općinskih tužiteljstava na ostatku sjevera Hrvatske. Tako je za glavnog čovjeka bjelovarskog tužiteljstva imenovan Krešimir Skrba dosadašnji zamjenik u tom tužiteljskom uredu. Zamjenici u još dva državnoodvjetnička ureda su također napredovali. Tako je dosadašnji zamjenik Bruno Moslavac imenovan glavnim općinskim državnikm odvjetnikom u Virovitici, a dosadašnja zamjenica Anita Kožul Ergarac za voditeljicu tužiteljstva u Varaždinu.

Tako je naša Ivanka Švagelj Lovreković jedina osoba na hrvatskom sjeveru koja je vodila državnoodvjetnički ured, a da je ostala i dalje na svojem položaju.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI