NIJE GLEDALA Policajka skrivila prometnu nesreću vozeći službeno vozilo, kolege je prijavile

Kako je ispričala svojim kolegama na mjestu nesreće, policajka je automobilom stala na zebri tako da pješaci nisu mogli prolaziti. Zbog toga je krenula unatrag da pješaci mogu proći


Autor: podravski.hr — 10.01.2019. / 13:48 Crna kronika

Očevid prometne nesreće koju je skrivila policajka

Koprivnička policajka (55) skrivila je lakšu prometnu nesreću u ponedjeljak oko podneva na Trgu Eugena Kumičića u Koprivnici. Netom što je službenom škodom bez policijskih obilježja napustila sjedište Policijske uprave i krenula put Postaje granične policije u Prekodravlje, na raskrižju se zbog nepažnje sudarila s drugim automobilom.

Stražnjim dijelom plave škode karavan kojom je upravljala ‘nasjela’ je na prednji branik renault meganea. Kako je ispričala svojim kolegama na mjestu nesreće, policajka je automobilom stala na zebri tako da pješaci nisu mogli prolaziti. Zbog toga je krenula unatrag da pješaci mogu proći, no nije vidjela automobil iza sebe. Zbog toga će prekršajno odgovarati.

Kako su priopćili iz policije, vozačica se zaustavila ispred znaka ‘stop’ i zbog nepropisnog kretanja unatrag stražnjim dijelom škode karavan udarila u prednji dio renault meganea kojim je upravljao 39-godišnjak iz Koprivničkih Bregi, a koji je također bio zaustavljen pred raskrižjem.

Na policijskoj škodi gotovo da i nije bilo oštećenja, možda tek koja crtica, no na meganeu je udubljen i pomaknut prednji branik. Na mjesto nesreće stigli su prometni policajci koji su obavili očevid, a svoju kolegicu su prekršajno prijavili. Sudionici nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. (ke)

FOTO: KARLO EISENBEISSER