Predsjednik Vlade podržao Gorana Križanića u kandidaturi za gradonačelnika Ludbrega

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković prilikom svoje posjete Varaždinskoj županiji održao je sastanak s HDZ-ovim kandidatima za gradonačelnike i načelnike na nadolazećim lokalnim izborima, kojem sastanku je prisustvovao i kandidat za gradonačelnika Grada Ludbrega i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Ludbrega Goran Križanić.

Tom prigodom predsjedniku Vlade je predstavio projekte na kojima će ustrajati i realizirati ih kao budući gradonačelnik: „Najveći prioriteti bit će mi modernizacija i elektrifikacija željezničke pruge Varaždin – Ludbreg – Koprivnica, formiranje nove gospodarske zone u Ludbregu, realizacija projekta Aglomeracije Ludbreg, dogradnja Srednje škole Ludbreg te program izgradnje stanova za mlade. To su ambiciozni ciljevi, ali ostvarit ćemo ih upornim radom te uspostavljanjem učinkovite komunikacije uz podršku Vlade Republike Hrvatske.“ – rekao je Goran Križanić.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković istaknuo je kako su svi nabrojani projekti od velike važnosti za razvoj Grada Ludbrega, ali i šireg ludbreškog područja. Sjever Hrvatske također je u fokusu Vladinog programa za koji je siguran da će se realizirati uz dobru komunikaciju i suradnju između lokalne i državne razine. Kazao je kako u toj suradnji računa i na Gorana Križanića kojem je dao punu podršku u njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Grada Ludbrega.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI