PREDSTAVA NA BAZENIMA: ‘Ciganka’ Petra prorekla direktorici Martini svijetlu budućnost

Zaposleni na bazenima pokazali su kako izvrsno glume, o čemu svjedoči i pljesak i mnogobrojna okupljena publika, a šefica Martina rekla je kako je predstava nastala u slobodno vrijeme


Autor: podravski.hr — 21.12.2012. / 9:36 Stil

KOPRIVNICA – Predstavom ‘Jel’ tko vidio Djeda Mraza’, koju su odigrali zaposlenici bazena na Cerinama, predvođeni šeficom Martinom Golčić i marketingašicom Petrom Bijač, počeo je božićni sajam na bazenima.
Zaposleni na bazenima pokazali su kako izvrsno glume, o čemu svjedoči i pljesak i mnogobrojna okupljena publika, a šefica Martina rekla je kako je predstava nastala u slobodno vrijeme, a na za vrijeme radnog vremena.
Glumom je, kako se čulo u publici, najviše oduševila Petra Bijač koja je imala ulogu ciganke. Uz ovu predstavu, u prigodi otvaranja sajma nastupile su marionete iz Plesnog studija Ola la.
Inače, na bazenima je time otvoren sajam na kojem će se do 28. prosinca moći razgledati i kupiti razni ukrasi, nakit, suveniri, pokloni i druge sitnice, a radno vrijeme sajma je od 10 do 12 i od 17 do 20 sati.
Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji slika…