Predstavili projekte financirane europskim novcem

Grad Đurđevac sudjelovao je u Danu otvorenih vrata EU projekata kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Za sve zainteresirane građane predstavljeno je 11 projekata koji su financirane europskim novcem, a to su: interpretacijski centar Picokijade, energetske obnove školskih zgrada, Doma kulture i nekadašnje zgrade policije, uređenje poučne staze i izgradnja hostela u park šumi Borik, izgradnja poduzetničkog inkubatora i kuće podrške za osobe s teškoćama u razvoju te projekt Picoki za sport.

-Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam i zdravlje – kažu u gradskoj upravi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI