Predstavili projekte financirane europskim novcem

Grad Đurđevac sudjelovao je u Danu otvorenih vrata EU projekata kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Za sve zainteresirane građane predstavljeno je 11 projekata koji su financirane europskim novcem, a to su: interpretacijski centar Picokijade, energetske obnove školskih zgrada, Doma kulture i nekadašnje zgrade policije, uređenje poučne staze i izgradnja hostela u park šumi Borik, izgradnja poduzetničkog inkubatora i kuće podrške za osobe s teškoćama u razvoju te projekt Picoki za sport.

-Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam i zdravlje – kažu u gradskoj upravi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI