Predstavljanje knjiga u knjižnici: Danas Marija Terek, u petak Danilovski

U srijedu 17. studenoga u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica održat će se predstavljanje knjige Marije Terek “Moje sjećanje na Vukovar 1991. godine”.

Prva je to Marijina knjiga nastala kao plod razmišljanja još u okupiranom Vukovaru, a prije svega obećanje ranjenicima u vukovarskoj bolnici da će staviti na papir sjećanja, ako preživi te strahote. Iz bolnice izlazi u zadnjem konvoju te nastavlja život u Subotici Podravskoj, gdje i sada živi.

U petak pak, također u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Kristina Wolsperger Danilovski predstavit će svoju publici dobro poznatu knjigu Danci i stranci. Kako ističu u knjižnici, knjiga je to svojevrsnih memoarskih eseja, dnevničkih priča, u kojima autorica opisuje svoje trogodišnje iskustvo života, rada i svakodnevice u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI