Predstavljen Koprivnički godišnjak , gradonačelnik Jakšić poručio: unatoč krizi jači smo nego prije

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Inkubatoru kreativnih industrija, predstavljen je “Koprivnički godišnjak”, publikacija u kojoj Gradska uprava povodom dana Grada, svojim žiteljima na jednom mjestu donese vijesti, o svemu što se događalo i radilo u gradu Koprivnici kroz godinu dana. Podsjetnik da se radilo o vrlo izazovnom vremenu, je činjenica da se predstavljanje Godišnjaka odvilo u nešto skromnijem izdanju, poštujući epidemiološke mjere. No, unatoč tome, čelni ljudi grada zadovoljni su onim što je učinjeno u proteklih 12 mjeseci.

– Unatoč svemu, mi smo grad s nikad nižom zaduženošću i stabilnim proračunom, a u ovom doba kada su svi nešto rezali kod nas to nije bio slučaj te smo nastavali s potporama svim segmentima društva, kao što smo to činili i prije. Uz to, realizirani su vrlo vrijedni projekt kao što je novi vrtić u Starigardu, obnova osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski i 13 kilometara asfaltiranih prometnica u našim prigradim naseljima. Mi smo te projekte, koji su u prvom valu epidemije izgledali da će ostati kao nedosanjan san, realizirali – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, koji se zahvalio svim koji su sudjelovali u izradi godišnjaka, kao i svim koji su doprinijeli realizaciji gradskih projekta.

Koprivnički godišnjak tiskan je u 12.000 primjeraka i besplatan je te će poštom doći do svakog kućanstva na području Grada Koprivnice.

FOTO NIKOLA WOLF

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI