Predstavljena monografija o 190 godina školstva u Kalinovcu

Podravski list profile

Osnovna škola Ivan Lacković Croata iz Kalinovca brojnim je događanjima proslavila Dan škole. Središnji događaj proslave bilo je predstavljanje monografije o 190 godina školstva u Kalinovcu i 20 godina samostalne škole čija je urednica ravnateljica Mirjana Bazijanec. Monografija na 170 stranica prikazuje najvažnije događaje vezane za povijest kalinovačkog školstva, a uz predstavljanje izdanja priređena je i izložba fotografija koje su ustupili roditelji. Učenici su, pak, za Dan škole upriličili tradicionalnu priredbu.

-Želja nam je bila značajne jubileje proslaviti na odgovarajući način, a s monografijom smo dočarali što je škola sve predstavljala u svojoj dugoj povijesti, s posebnim naglaskom na razdoblje od samostalnosti – kaže Mirjana Bazijanec.

FOTO: Danijel Domišljanović

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti