Predstavnici koprivničke pubkviz scene na Memorijalu Mirka Miočića u Zadru

Na petom izdanju otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića“ u Zadru ovog petka i subote natjecala se i koprivnička ekipa pod vodstvom Darija Galinca 13. Prase.

Memorijal je započeo ‘Random team’ pubkvizom u petak gdje je ekipa u kojoj je bio Dario osvojila 1. mjesto, ispred ekipe televizijskog “Lovca” Krešimira Sučevića Međerala.

U ekipnom dijelu memorijalnog kviz natjecanja posvećenom legendarnom kvizašu 13. Prase imalo je 31,2 posto točnih odgovora, dok su pojedini članovi ekipe sudjelovali i u pojedinačnoj kategoriji kviza.

– Da život nije uvijek divan i ne nosi lovore i nagrade mogu reći da sam na individualnom kvizu zauzeo 127. mjesto (33,13 posto točnih odgovora). Dakle, prostora za napredak imam, napisao je Dario na svom Facebooku.

Valja uzeti u obzir kako je konkurencija na turniru bila itekako čvrsta. Na turniru je, uz Krešimira Sučevića Međerala sudjelovao i Dean Kotiga koji je zauzeo visoko četvrto mjesto, dok je Sučević Međeral završio na desetom.

– Koprivnička pubkviz scena još je mlada, ali mislim da bi za sljedeću godinu mogli složiti jednu reprezentaciju (ili više njih) koja bi digla postotak točnih odgovora iznad 50 posto, zaključio je Galinec.

Foto: Dario Galinec (Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI